
U Parkhotel
De smakelijke keuken van ons à la carte restaurant trekt niet alleen hotelgasten, maar mensen uit de hele regio. Chef-kok Sjors Riewald vaart zijn eigen koers. Ambitieus, en met het beste dat Twente te bieden heeft. Veelzijdige kaart Lekker eten en drinken begint al vóórdat uw bord of glas is gevuld. Het begint met de sfeer, die uitnodigt tot een ontspannen ontbijt/lunch, of een heerlijk avondje tafelen. De inrichting van zowel onze bar als ons restaurant is veelzijdig: verschillende stijlen, die samen precies kloppen. Dat geldt ook voor de menukaart (vlees, vis, vegetarisch), waarop u invloeden uit verschillende keukens vindt. Van Indiaas en Italiaans, tot Frans en Portugees. Volop variatie dus, zowel voor restaurant- als hotelgasten. Uitstekend eten op z’n twents Streekproducten hebben een prominente plek op ons menu. Smakelijke, vaak biologische pareltjes van het Twentse land. Ingrediënten die je als gast alleen in deze omgeving kunt proeven en die garant staan voor een rijke smaakbeleving.
Bekijk alle deelnemers