Nieuw op de Proef Eet

Business Borrel & Walking Dinner 2018

Sinds 1985 is de Proef Eet gegroeid tot één van de meest succesvolle events in Twente. Met 50.000 bezoekers zet het de regio culinair en prikkelend op de kaart. Een beleving voor alle zintuigen! Net als vorig jaar hebben we dit jaar ook weer de vrijdagmiddag business borrel (VriMiBuBo) en dit jaar voegen we er wat extra’s boven op: het Walking Diner. Hieronder vind u daar meer informatie over. Op vrijdag 31 augustus van 17.30 – 19.00 uur ben je welkom in het VHSE paviljoen op de Oude Markt. De opening vindt plaats door de heer Onno van Veldhuizen, burgemeester van Enschede en zal later worden vergezeld door een zeer bijzondere culinaire gast uit Engeland.

Bestel kaarten

Epromo_ProefEetWat kun je verwachten?

Zoals hierboven al bekend werd gemaakt hebben we dit jaar de (VriMiBuBo) uitgebreid met een Walking Dinner langs de deelnemers van de Proef eet. Dit arrangement is bestemd voor Twentse ondernemers die elkaar, maar ook hun relaties, in een bijzondere en smakelijke entourage willen ontmoeten en leren kennen. De openingshandeling vindt plaats tussen 17:30 en 19:00 uur, daarna worden alle deelnemers uitgenodigd voor een van de Walking Dinner-routes langs deelnemers van de Proef Eet.

Elke route is met zorg samengesteld op basis van de gerechten van de deelnemers en bestaat uit 5 gangen. U kunt deze route gezamenlijk en in uw eigen tempo afleggen met uw collega’s, partners of zakelijk relaties. De opening vindt dit jaar plaats in het VHSE-paviljoen midden op de Oude markt.

Netwerken op een unieke locatie alvorens de Proef Eet te bezoeken. Perfect zo’n vrijdagmiddagborrel.

Pieter Schut, partner Kienhuis Hoving

Dus kom, breid je netwerk uit en trakteer je relaties op originele wijze op deze zintuiglijke omhelzing. Je smaakpapillen zullen smeken om meer! Een perfecte opmaat voor de rest van het weekend. Dát is Proef Eet 2.0.

onno-van-veldhuizenProgramma

17:30 uur: ontvangst
18:00 uur: opening door Onno van Veldhuizen, burgemeester Enschede, samen met een culinaire special guest uit Engeland
19:00 uur: Op uw eigen tempo de route van de Walking Dinner lopen langs de deelnemers.

Opening business borrel & het walking dinner

Ondernemers kunnen voor de business borrel kaarten kopen, uiteraard voor zichzelf maar ook voor hun relaties. Deze kaarten kosten € 27,50 euro, waarbij het walking dinner is inbegrepen. Van dit bedrag wordt € 2,50 geschonken aan het goede doel van de Proefeet, De Voedselbank.

De Business Borrel is allinclusive, dat wil zeggen met inbegrip van drankjes en enkele apetizers. Daarna gaat iedereen op weg met een Walking Dinner-route. Eventuele drankjes tijdens de route dienen bij de ondernemers zelf afgerekend te worden. De bedoeling is dat de Business Borrel direct bijdraagt aan de inzet van de deelnemers van de Proef Eet.

Deze organisaties kwamen vorig jaar

roy-roelofsProef Eet was al populair bij onze leden. Met een zakelijk event op de Oude Markt wordt het nog unieker. Leuk om je klanten of partner mee naar toe te nemen!

Roy Roelofs, voorzitter businessclub Jong Gedaan

Kaarten bestellen

  • Zakelijke gegevens

Voorwaarden

  •  Na bestelling ontvang je een emailbevestiging. De kaarten zullen per ommegaande digitaal naar je worden verstuurd. Voor de betaling sturen we je een factuur;
  • Tot vrijdag 14.00 uur kun je via de website kaarten bestellen. Je ontvangt je kaart nog digitaal voor 16.00 uur;
  • Het is mogelijk om vlak voor aanvang bij de ingang nog een kaart te kopen. Neem dan even je visitekaartje mee dan regelen we het ter plekke;
  • De Duyten worden op vertoon van entreebewijs bij aankomst in de kerk uitgereikt;
  • De Duyten zijn €1,25 per stuk waard en zijn het gehele weekend te verzilveren op de gehele Proef Eet;
  • Zilveren Duyten niet inwisselbaar voor contanten;
  • Kaarten kosten €27,50 waarvan € 2,50 geschonken aan het goede doel van de Proefeet, De Voedselbank.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Sligro, Grolsch, Royal Club, Westerhuis Verhuur en Mise en Place

Vragen?

Wij zien je graag op 31 augustus in de kerk! Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact op met Robin Hollander, eventmanager van de Proef Eet via [email protected].