Nieuw op de Proef Eet

Vrijdagmiddag Business Borrel 2016

Sinds 1985 is de Proef Eet gegroeid tot één van de meest succesvolle events in Twente. Met 50.000 bezoekers zet het de regio culinair en prikkelend op de kaart. Een beleving voor alle zintuigen! Aan deze rijke traditie wordt dit jaar een nieuw ingrediënt toegevoegd: de vrijdagmiddag business borrel (VriMiBuBo). Op vrijdag 2 september van 17.00 – 19.00 uur ben je welkom in de kerk op de Oude Markt. Opening vindt plaats door de heer Onno van Veldhuizen, burgemeester van Enschede.

Bestel kaarten

Epromo_ProefEetWat kun je verwachten?

Trakteer je klanten en verras ze op een twee uur durend spektakel waar je meegenomen wordt in een gastronomische wereld vol smaak en beats. Met veel bombarie marcheren er op diverse momenten obers rond die bijzondere, maar vooral heerlijke hapjes komen presenteren.

Je gaat alles proeven maar je zult ook zien wat je eet. De DJ zal zorgen dat je oren niks te kort komen (niet te hard hoor, het blijft wel een netwerkborrel) en natuurlijk is de bar open voor een goed glas wijn of lekker koud biertje.

Netwerken op een unieke locatie alvorens de Proef Eet te bezoeken. Perfect zo’n vrijdagmiddagborrel.

Pieter Schut, partner Kienhuis Hoving

Dus kom, breid je netwerk uit en trakteer je relaties op originele wijze op deze zintuiglijke omhelzing. Je smaakpapillen zullen smeken om meer! Een perfecte opmaat voor de rest van het weekend. Dát is Proef Eet 2.0.

onno-van-veldhuizenProgramma

16.45 uur: ontvangst
17.00 uur: opening door Onno van Veldhuizen, burgemeester Enschede
17.15 uur: aanvang zintuigprikkelend spektakel
19.00 uur: afsluiting waarna je wordt uitgenodigd om de Proef Eet over te gaan. De speciale VriMiBuBo Duyten zijn hier te verzilveren.

All inclusive kaart + 10 Duyten

Een all-inclusive kaart (gratis eten en drinken) + 10 Duyten (na de borrel vrij te besteden buiten op de Proef Eet) koop je voor €49,- (ex BTW). Met de aankoop van een kaart steun je het evenement én de binnenstad van Enschede!

Deze organisaties gaan ook

roy-roelofsProef Eet was al populair bij onze leden. Met een zakelijk event in de kerk op de Oude Markt wordt het nog unieker. Leuk om je klanten of partner mee naar toe te nemen!

Roy Roelofs, voorzitter businessclub Jong Gedaan

Kaarten bestellen

Er zijn nog maar 100 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

  • Zakelijke gegevens

Voorwaarden

  •  Na bestelling ontvang je een emailbevestiging. De kaarten zullen per ommegaande digitaal naar je worden verstuurd. Voor de betaling sturen we je een factuur;
  • Tot vrijdag 14.00 uur kun je via de website kaarten bestellen. Je ontvangt je kaart nog digitaal voor 16.00 uur;
  • Het is mogelijk om vlak voor aanvang bij de ingang nog een kaart te kopen. Neem dan even je visitekaartje mee dan regelen we het ter plekke;
  • De Duyten worden op vertoon van entreebewijs bij aankomst in de kerk uitgereikt;
  • De Duyten zijn €1,25 per stuk waard en zijn het gehele weekend te verzilveren op de gehele Proef Eet;
  • Zilveren Duyten niet inwisselbaar voor contanten;
  • Kaarten kosten €49,- exclusief BTW.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Sligro, Grolsch, Royal Club, Westerhuis Verhuur, Mise en Place en bijRozendaal.

Vragen?

Wij zien je graag op 2 september in de kerk! Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact op met Robin Hollander, eventmanager van de Proef Eet via [email protected].