Het wedstrijdelement

Vakjury

Het wedstrijdelement

Elk jaar worden de deelnemers van de Proef Eet beoordeelt door een vakjury. Hierbij wordt er vooral gelet op de aankleding en inrichting van de pagodetent, de gasvrijheid, de kwaliteit en originaliteit van de gerechten.

Voedselbank Enschede- Haaksbergen

Elk jaar worden de winnaars bepaald door de vakjury. Hierbij gaat het om een winnaar van de Gouden Duyt, de Zilveren Duyt, de Bronzen Duyt, de beste styling, de beste nieuwkomer en een Publieksprijs.

Afgelopen jaar (2017) zijn de onderstaande winnaars gekozen:

De winnaar van de Gouden Duyt (Beste Restaurant) 2017 is de Beiaards Bistro.

De andere winnaars zijn:
Zilveren Duyt: Calina’s
Bronzen Duyt: SamSam
Beste styling: Eetcafé CP
Beste nieuwkomer: Yuzu

De winnaar van de Publieksprijs 2017 is de Twentsche Foodhal.