Het wedstrijdelement

Vakjury

Het wedstrijdelement

Elk jaar worden de deelnemers van de Proef Eet beoordeelt door een vakjury. Hierbij wordt er vooral gelet op de aankleding en inrichting van de pagodetent, de gasvrijheid en de kwaliteit en originaliteit van de gerechten.

De vakjury

Elk jaar worden de winnaars bepaald door de vakjury. Hierbij gaat het om een winnaar van de Gouden Duyt, de Zilveren Duyt, de Bronzen Duyt, de beste styling, de beste nieuwkomer en een Publieksprijs.

Afgelopen jaar (2018) zijn de onderstaande winnaars gekozen:

De winnaar van de Gouden Duyt (Beste Restaurant) 2018 is de Sam Sam Enschede.

De andere winnaars zijn:
Zilveren Duyt: Hanninkshof
Bronzen Duyt: Yuzu Enschede
Beste styling: ”De Buren” Boekelo
Beste nieuwkomer: KOSIE
Beste cateraar: Brood met Spelen – XO Food Group

De winnaar van de Publieksprijs 2018 is Paddy’s.