Het wedstrijdelement

Vakjury

Het wedstrijdelement

Elk jaar worden de deelnemers van de Proef Eet beoordeelt door een vakjury. Hierbij wordt er vooral gelet op de aankleding en inrichting van de pagodetent, de gastvrijheid en de kwaliteit en originaliteit van de gerechten.

De vakjury

Elk jaar worden de winnaars bepaald door de vakjury. Hierbij gaat het om een winnaar van de Gouden Duyt, de Zilveren Duyt, de Bronzen Duyt, de beste styling, de beste nieuwkomer, de beste cateraar en een Publieksprijs.

Afgelopen jaar (2019) zijn de onderstaande winnaars gekozen:

De winnaar van de Gouden Duyt (Beste Restaurant) 2019 is KOSIE restaurant.

De andere winnaars zijn:
Zilveren Duyt: Boenders catering / Wilminktheater
Bronzen Duyt: Hanninkshof
Beste styling: Matties Grill meats San Remo
Beste nieuwkomer: Bistro en wijnbar BRUUT

De winnaar van de Publieksprijs 2019
1 – Bij Flip.
2 – Twentsche Foodhal
3 – Paddy’s

Allemaal gefeliciteerd!