De Klok Dranken Partner

De Klok Dranken

Drankengroothandel

De Klok Dranken is een professionele drankengroothandel met 5 vestigingen in Nederland van waaruit wij onze klanten dag in dag uit bedienen. De Klok Dranken is exclusief distributeur van Grolsch fustbier in haar rayons. Daarnaast leveren wij een uitgebreid drankenpakket aan met name horeca, (sport)verenigingen en evenementen. Onze expertise in horeca combineren wij met betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Wij zijn een ondernemende, hands-on organisatie met een regionale focus. De inzet en betrokkenheid van onze medewerkers drukt een duidelijke stempel op onze bedrijfscultuur. Ondernemerschap, service aan klanten, loyaliteit en respect voor de regionale cultuur zijn kenmerkend voor onze organisatie en onze medewerkers.

De Klok Dranken kenmerkt zich door een optimaal assortiment, excellente service en focus op rendement, afgestemd op uw specifieke ondernemerssituatie: kwaliteit op maat.

Compleet assortiment

Met een compleet assortiment bent u in staat uw gasten optimaal te bedienen en te verrassen.
Wij hebben voor u in huis:

  • Breed pakket aan dranken in alle categorie├źn
  • Toegespitst assortiment voor elk type onderneming
  • Compleet aanbod A-merken
  • Concurrerend assortiment eigen merken

Bezorgservice

De Klok Dranken biedt een optimale logistieke dienstverlening die speciaal is aangepast op uw wensen en onze mogelijkheden.

Bezoek de website

Bekijk alle partners