Inschrijven BHV training 2024

VHSE

Welkom op de inschrijf pagina voor de BHV cursus

 

BHV-training via de VHSE

Al een paar jaar organiseren we als collectief BHV-trainingen voor ondernemers en hun personeel. Als lid van de VHSE  kun je voor een voordelig tarief gebruik maken van deze training. Ook voor niet leden bieden we een scherp tarief. De trainingen worden verzorgd door BTR Trainingen

Wat kun je verwachten?
De training bedrijfshulpverlening (BHV) zorgt ervoor dat je binnen je organisatie direct hulp kunt verlenen als er zich een incident voordoet. Hierbij kun je denken aan een startende brand, een onwelwording of een eventueel ongeval. Door een goede voorbereiding weet jij en jouw personeel hoe te handelen in dit soort situaties.

Zo werkt de training
Tijdens de training komen verschillende onderwerpen aan de orde op het gebied van eerste hulp, brandbestrijding en -preventie, reanimatie, ontruiming en communicatie. Tijdens de training ga je vooral veel oefenen met situaties waar je in de praktijk tegenaan kunt lopen. Je werkt hiervoor met rollenspellen en gesprekken in de groep. Je kunt zowel op herhaling, maar ook als beginner mee doen aan deze training.

Welke onderwerpen komen aan bod?  

  • eerste hulp
  • reanimatie
  • brandbestrijding
  • brandpreventie
  • ontruiming
  • communicatie bij incidenten
  • AED

Er worden dit jaar 3 trainingsdagen georganiseerd:

Maandag 19 feb 2024 BHV Basis ( maximaal15 plaatsten beschikbaar)
Dinsdag 20 feb 2024 BHV Basis ( enkel wanneer 19-02-2024 vol zit)
Woensdag 21 feb 2024 enkel BHV herhaling.

De trainingen vinden plaats in Enschede bij “Los Sueños” Walstraat 41.

Kosten BHV Basis

Kosten bedragen € 125,- (ex btw) per persoon (voor VHSE-leden & partners) inclusief ontvangst met koffie/thee en een kleine lunch tussen de middag. Voor niet-leden hanteren we een tarief van € 205,- (ex btw) per persoon.

Kosten BHV Herhaling

Kosten bedragen € 30,- (ex btw) per persoon (voor VHSE-leden & partners) inclusief ontvangst met koffie/thee en een kleine lunch tussen de middag. Voor niet-leden hanteren we een tarief van € 65,- (ex btw) per persoon.

Ben je nog géén lid van onze vereniging maar wil je toch gebruik maken van het voordelige tarief, ga dan naar onze website en meldt je aan www.vhse.nl.

Programma BHV basis

8:45 uur: Ontvangst met koffie/thee
9:00 uur: Start trainingsdag
12:00 uur: pauze inclusief lunch
12:30 uur: Middagdeel training
15:30 uur: Einde

Programma BHV herhaling

9:45 uur: Ontvangst met koffie/thee
10:00 uur: Start herhaling
12:00 uur: Lunch
13:30 uur: Einde

Meld je snel aan, want vol = vol. Inschrijven kan tot 25-01-2024 

Het aantal maximale aanmeldingen voor de BHV basis is 15 personen. Wanneer deze dag volgeboekt zit zullen we proberen dinsdag ook vol te krijgen. Omdat deze trainingen en minimum van 10 personen kent en en maximum van 15 kan het zijn dat we wat personen moet schuiven. Mocht dit aan de orde komen berichten we hier uiteraard tijdig over.

AANMELDEN:

stuur een mail naar [email protected] o.v.v. ” BHV 2024 ” en voeg dit ” aanmeld formulier BHV ” document ingevuld als bijlage toe en vermeld in de aanmelding of het voor de BASIS of de HERHALING is.

Wij zullen z.s.m. contact opnemen om de aanvraag te bevestigen. De factuur zal toegevoegd worden aan de eerstvolgende periodieke facturatie.

Vragen?

Wij verwelkomen je graag op een van de trainingsdagen van deze BHV-training! Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact op via [email protected].

De ALGEMENE VOORWAARDEN van BTR trainingen zijn ook hier van toepassing