Inschrijven training

VHSE

Welkom bij Vereniging Horeca Stad Enschede

De VHSE (Vereniging Horeca Stad Enschede) bestaat sinds 1990 en is geboren uit de behoefte aan gezamenlijke belangenbehartiging voor en door ondernemers in Enschede.

BHV-training via de VHSE

Al een paar jaar organiseren we als collectief BHV-trainingen voor ondernemers en hun personeel. Als lid van de VHSE  kun je voor een voordelig tarief gebruik maken van deze training. Ook voor niet leden bieden we een scherp tarief.

Wat kun je verwachten?
De training bedrijfshulpverlening (BHV) zorgt ervoor dat je binnen je organisatie direct hulp kunt verlenen als er zich een incident voordoet. Hierbij kun je denken aan een startende brand, een onwelwording of een eventueel ongeval. Door een goede voorbereiding weet jij en jouw personeel hoe te handelen in dit soort situaties.

Zo werkt de training
Tijdens de training komen verschillende onderwerpen aan de orde op het gebied van eerste hulp, brandbestrijding en -preventie, reanimatie, ontruiming en communicatie. Tijdens de training ga je vooral veel oefenen met situaties waar je in de praktijk tegenaan kunt lopen. Je werkt hiervoor met rollenspellen en gesprekken in de groep. Je kunt zowel op herhaling, maar ook als beginner mee doen aan deze training.

Welke onderwerpen komen aan bod?  

  • eerste hulp
  • reanimatie
  • brandbestrijding
  • brandpreventie
  • ontruiming
  • communicatie bij incidenten
  • AED

Er worden dit jaar 7 trainingsdagen georganiseerd:

Woensdag 26 februari 2020
Maandag 2 maart 2020
Woensdag 4 maart 2020
Maandag 9 maart 2020
Maandag 23 maart 2020
Woensdag 25 maart 2020
Maandag 30 maart 2020

Kosten bedragen €76,00 (ex btw) per persoon (voor VHSE-leden & partners) inclusief ontvangst met koffie/thee en een lunch tussen de middag. Voor niet-leden hanteren we een tarief van 99,00 (ex btw) per persoon. Ben je nog géén lid van onze vereniging maar wil je toch gebruik maken van het voordelige tarief, ga dan naar onze website en meldt je aan www.vhse.nl.

Programma

8:45 uur: Ontvangst bij Los Sueños (walstraat) met koffie/thee
9:00 uur: Start trainingsdag
12:00 uur: pauze inclusief lunch
12:30 uur: Middagdeel training
15:30 uur: Einde

Je kunt hieronder inschrijven voor deze training. Meld je snel aan, want vol = vol.

Je leert onder begeleiding van een professionele trainer hoe te handelen in nood-situaties, alles wordt in één dag behandeld zodat je snel en effectief wordt opgeleid.

  • Gegevens aanvrager

  • Zakelijke gegevens

Vragen?

Wij verwelkomen je graag op een van de trainingsdagen van deze BHV-training! Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact op met BTR-trainingen, via [email protected] of telefonisch 085 043 0090