Inschrijven training

VHSE

Welkom bij Vereniging Horeca Stad Enschede

De VHSE (Vereniging Horeca Stad Enschede) bestaat sinds 1990 en is geboren uit de behoefte aan gezamenlijke belangenbehartiging voor en door ondernemers in Enschede.

www.vhse.nl
Postbus 40065
kvk: 40076280

BHV-training via de VHSE

Al een paar jaar organiseren we als collectief BHV-trainingen voor ondernemers en hun personeel. Als lid van de VHSE  kun je voor een voordelig tarief gebruik maken van deze training. Ook voor niet leden bieden we een scherp tarief. De trainingen worden verzorgd door BTR Trainingen

Wat kun je verwachten?
De training bedrijfshulpverlening (BHV) zorgt ervoor dat je binnen je organisatie direct hulp kunt verlenen als er zich een incident voordoet. Hierbij kun je denken aan een startende brand, een onwelwording of een eventueel ongeval. Door een goede voorbereiding weet jij en jouw personeel hoe te handelen in dit soort situaties.

Zo werkt de training
Tijdens de training komen verschillende onderwerpen aan de orde op het gebied van eerste hulp, brandbestrijding en -preventie, reanimatie, ontruiming en communicatie. Tijdens de training ga je vooral veel oefenen met situaties waar je in de praktijk tegenaan kunt lopen. Je werkt hiervoor met rollenspellen en gesprekken in de groep. Je kunt zowel op herhaling, maar ook als beginner mee doen aan deze training.

Welke onderwerpen komen aan bod?  

  • eerste hulp
  • reanimatie
  • brandbestrijding
  • brandpreventie
  • ontruiming
  • communicatie bij incidenten
  • AED

Er worden dit jaar 3 trainingsdagen georganiseerd:

Maandag 3 oktober 2022 VOLGEBOEKT !!
Dinsdag 4 oktober 2022 VOLGEBOEKT !!
Woensdag 5 oktober 2022 inschrijving GESLOTEN

De trainingen vinden plaats bij ” Los Suenos”  Walstraat 41

Kosten bedragen €95,00 (ex btw) per persoon (voor VHSE-leden & partners) inclusief ontvangst met koffie/thee en een kleine lunch tussen de middag. Voor niet-leden hanteren we een tarief van 145,00 (ex btw) per persoon. Ben je nog géén lid van onze vereniging maar wil je toch gebruik maken van het voordelige tarief, ga dan naar onze website en meldt je aan www.vhse.nl.

Programma

8:45 uur: Ontvangst bij Los Suenos met koffie/thee
9:00 uur: Start trainingsdag
12:00 uur: pauze inclusief lunch
12:30 uur: Middagdeel training
15:30 uur: Einde

Meld je snel aan, want vol = vol. Inschrijven kan tot 25-09-2022 en MAXIMAAL 10 personen per dag

AANMELDEN:

stuur een mail naar [email protected] o.v.v. ” BHV 2022 ” en voeg dit ” aanmeld formulier BHV ” document ingevuld als bijlage toe ( max 10 personen per dag ) en vermeld in de aanmelding welke dag de voorkeur heeft:

LET OP! INSCHRIJVING GESLOTEN!

Wij zullen z.s.m. contact opnemen om de aanvraag te bevestigen. De factuur zal toegevoegd worden aan de eerstvolgende periodieke facturatie.

Je leert onder begeleiding van een professionele trainer hoe te handelen in nood-situaties, alles wordt in één dag behandeld zodat je snel en effectief wordt opgeleid.

Vragen?

Wij verwelkomen je graag op een van de trainingsdagen van deze BHV-training! Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact op Via [email protected] of met BTR-trainingen, via [email protected] of telefonisch 085 043 0090

De ALGEMENE VOORWAARDEN van BTR trainingen zijn ook hier van toepassing